Capcom stenger «Dead Rising»-studioet

Trekker seg tilbake til Japan.

19. september 2018 11:20

(PressFire.no): Capcoms største studio i vesten, Capcom Vancouver, legges nå ned, det melder selskapet selv. Studioet ble også rammet av kutt tidligere i år.

158 personer mister jobbene sine, hvor et lite antall personer får jobben med å legge ned studioet fram til januar 2019.

Studioet har vært mest kjent for å ha holdt i «Dead Rising»-serien, men etter at Capcom har gått gjennom prosjektene til studioet har de nå kansellert alle prosjekter og velger å legge ned hele studioet.

Det kommer etter at Capcom nylig kunne fortelle at finanshalvåret går i minus, men at de for året sannsynligvis går i pluss grunnet større suksess for «Monster Hunter World» enn forventet.

Capcom forteller også i en uttalelse at de nå trekker seg tilbake til Japan – hvor de vil utvikle de store titlene sine.

«Dead Rising 4» ble dermed det siste spillet i «Dead Rising»-serien fra studioet, men de ga også ut «Puzzle Fighter» til mobiltelefoner i 2017.

Det er usikkert hva som nå vil skje med «Dead Rising»-serien, men alt tyder på at eventuelle nye spill i serien vil bli utviklet i Japan.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3