Capcom åpner egen bar; serverer hjernekake.

Brains + Lunch = Brunch?

16. januar 2012 12:54

(PressFire.no): Det er flere rariteter i spillverdenen der spillstudioer sysler med andre ting enn bare spill.

Fra før vet vi for eksempel at «Katamari Damacy»-skaper Keita Takahashi designer lekeplasser, og at Square Enix har en egen «Dragon Quest»-bar i Tokyo.

Selve verstingen må være Nintendo, som ikke bare driver en egen baseballklubb i den amerikanske toppligaen, produserer filmer og har et eget museum, men som tidligere også drev et taxi-selskap og såkalte «Love Hotels» i Kyoto.

Det vil si hotell hvor du leier rom i en time eller to. Du skjønner tegninga. Jepp.

Men nå er det Capcoms tur til å pushe litt utenfor spillmarkedet. De skal åpne «Cap Bar», en bar inspirert av spillene deres - og med yummy stuff på menyen!

Cap Bar skal ligge i det travle Shinjuku-distriktet i Tokyo og er en samarbeidsdeal mellom Capcom og karaoke-bar-kjeden Pasela.

På menyen finner vi flotte retter som «Brain Cake» basert på «Resident Evil», med den fantastiske beskrivelsen «Zombies are targeting your brain. Equip the blade and fight!».

Videre finner vi «Ace Attorney»-pasta, «Monster Hunter»-kjøtt og «Sengoku Basara»-salat på matkartet. Det vil komme mer, men de har spart disse som en overraskelse til baren åpner.

Capcom vil utsmykke baren med demokiosker utstyrt med kommende spill og selge spillrelaterte ting og tang over disken. Samtidig vil de benytte seg av plassen for å filme sitt eget online-show «Hagitoko!» der.

Plassen åpner 25. januar om du tilfeldigvis befinner deg i området. Under ser du en konsepskikke til uteplassen, og du finner flere i bildealbumet øverst til høyre!

(Kilde: Andriasang.com)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3