Capcom: - «Lost Planet 2»-demo før E3

Jun Takeuchi i Capcom kunne røpe at det planlegges en demo som skal slippes til Xbox 360 innen E3, og hinter samtidig om utgivelse til flere plattformer.

29. april 2009 01:44

Som med «Dead Rising», en tittel som kom eksklusivt til Xbox 360, er det knyttet store forventninger til hva Capcom tenker rundt en release på flere plattformer enn Microsofts. Oppfølgeren til «Lost Planet» kan ha en fremtid også på andre konsoller og systemer, sier produsent Jun Takeuchi i Capcom.

«Lost Planet» ble opprinnelig bare sluppet til Xbox 360, men kom senere med versjoner både til PC og PlayStation 3.

Nye opplysninger rundt både «Dead Rising 2» og «Lost Planet 2» ble offentliggjort i dag, og Kotaku videreformidler noen av dem knyttet til sistnevnte spill.

Les også: Ny trailer og nye opplysninger om «Dead Rising 2».

•    En demo av «Lost Planet 2» slippes til Xbox 360 før eller under E3.
•    Demoen Takeuchi viste frem for journalister nylig kjørte fra en PC (!).
•    Utelukker ikke PlayStation 3, men «vi fokuserer på 360-versjonen».

Det var de knallharde, nakne fakta.

TO FERSKE TRAILERE SLUPPET

Takeuchi spilte og fortalte om «Lost Planet 2» da han opplyste forsamlingen om at han spilte fra en PC, ikke Xbox 360.

Da kom det nærliggende spørsmålet fra salen: «tenker dere på å slippe spillet også til PC?».

Takeuchi åpnet til slutt brødboksen, litt brydd:

- Det kjører fra en PC nå, så det kan tenkes vi har noe å annonsere om kort tid, svarte han i følge Kotaku.

Se også: Skjermbilder fra «Lost Planet 2».Det neste, minst like nærliggende spørsmålet å stille Capcom-toppen, var da selvfølgelig hva med PlayStation 3? Får også PS3-eiere oppleve «Lost Planet 2»?

- Vi konsentrerer oss akkurat nå om Xbox 360-versjonen av spillet. Likevel, vi ønsker ikke å si at sjansene for en PlayStation 3-versjon av spillet er lik null, vi er bare veldig opptatte med 360-versjonen akkurat nå.

Jun Takeuchi kunne med rimelig sikkerhet love en demo, i første omgang bare med Xbox 360-garanti, før eller i løpet av sommerens E3 i Los Angeles, sa han.

Les også: «Dead Rising 2» og «Lost Planet 2» utsettes.Tidligere har det blitt kjent at «Lost Planet 2» vil by på co-op for fire spillere og inneholde multiplayermoduser for inntil 16 spillere.


«Lost Planet 2» slippes tidlig 2010, foreløpig bare bekreftet til Xbox 360, men på god vei også til PC og PlayStation 3 skal vi tolke Capcom riktig.

Se to helt nye «Lost Planet 2»-trailere.

Først en som er kalt «Captive 09»:Så en trailer kalt «Jungle Pathway»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3