Capcom annonserer «Monster Hunter Frontier Online»

PC-spillet som opprinnelig ble sluppet i Asia i 2007 kommer nå til Xbox 360.

26. januar 2010 12:10

På fredag skrev vi at Capcom hadde en annonsering til Xbox 360 på gang. Nå har selskapet annonsert en Xbox 360-versjon av online-rollespillet «Monster Hunter Frontier Online».

Monster Hunter er kanskje ikke et stort merkenavn her i Europa, men i Japan har dette nærmest blitt det nye Pokémon.

Spesielt på PSP har serien tatt av i Japan, hvor blant annet «Monster Hunter Portable 2nd G» i 2008 solgte mer enn giganter som «Pokémon Platinum» og «Wii Fit». PC-versjonen ble sluppet i 2007 i Japan og Sør-Korea i 2008, mens det nylig ble lansert i Taiwan, Hong Kong og Macao.

Xbox 360-versjonen skal få egne servere, men Capcom skal ifølge 1up.com ha planer om å slå sammen serverne ved en senere anledning. 1up.com antar også at det vil komme en PS3-versjon av spillet senere.

Capcom har ennå ikke sagt noe om spillet noen sinne vil komme til Europa eller USA. Men de benyttet samtidig anledningen til å annonsere en slippdato for Wii-eksklusive «Monster Hunter Tri». Spillet blir endelig å se i europeiske butikker i løpet av april.

Se en trailer fra «Monster Hunter Frontier Online» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3