«Call of Duty»-spillere får evig liv i kampen mot juksemakere

21. februar 2022 10:50

​(PressFire.no): Å straffe juksemakere i online-spill er en fram-og-tilbake mellom utviklerne og de som lager jukse-programvaren.

Nå varsler Activision at de framover kommer til å ta i bruk litt uortodokse metoder mot jukserne i «Call of Duty Warzone». 

Om en server mistenker at en spiller benytter seg av ulovlige hjelpemidler, vil kulene deres ikke lenger kunne ta livet av andre spillere – som så kan knerte jukserne selv.

En skulle kanskje tro at det var like greit å bare kaste ut de som jukser med én gang, men utviklerne forklarer i en bloggpost at de med dette vil kunne sanke mer data om hvordan juksene spiller og oppfører seg.

– Gjennom tidene har de som lager jukse-programvare forsøkt å finne nye måter å utnytte spillet på. Noen har greid det, mange har ikke, skriver utviklerne.

– Vårt utviklerteam overvåker spillet hele tiden og vil fortsette med tiltak for å forhindre og slå ned på hvor vi kan. Denne fram-og-tilbake-kampen er forventet, og selv om antijuks-programvare ikke er en magisk fiks, så er dette en kamp vi er bestemt på å ta.

Utviklerne varsler også andre tiltak som vil påføres de som jukser i spillet, men sier de ikke vil røpe hva dette er – men hinter til at det vil være andre overraskelser i vente.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3