Call of Duty-konkurrent i vente?

Brothers in Arms-skaperne i Gearbox går i strupen på Call of Duty.

24. juni 2009 14:50

I følge det offisielle Xbox-magasinet OXM har Gearbox nå registrert følgende varemerker: «World Hero», «Modern War Hero», «World War 2» og «Brothers in Arms: War Hero».

Gearbox har tidligere utviklet den kjente WW2-serien «Brothers in Arms», skytespill i førsteperson som fokuserer på lagstrategi.

SATSER PÅ FREMTIDEN?

Fjorårets «Brothers in Arms: Hell's Highway» (bildet) kan bli det siste i serien fra 2. verdenskrig om man tolker noen av de nye, patenterte navnene bokstavelig.

Et par av spilltitlene som nå er patentert kan antyde at Gearbox ønsker å gå i strupen på den moderne krigføringen som Infinity Ward de siste årene har perfeksjonert gjennom «Call of Duty 4: Modern Warfare» og det kommende «Modern Warfare 2» som slippes i høst.

Men hva kan vi egentlig forvente oss fra Brothers in Arms-skaperne? Blir det et nytt spill i fortid, nåtid eller et fremtidsrettet skytespill?

Hvis Activision, som gir ut Call of Duty-spillene, mente alvor når de tidligere i år sa at de nå forlater 2. verdenskrig åpner det en hel slagmark for Gearbox om de i stedet ønsker å teppebombe spillmarkedet med ytterligere spill fra WWII.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3