«Call of Duty: Black Ops» klart til novemberlansering

Det neste Call of Duty-spillet har fått offisielt navn og en lanseringsdato.

30. april 2010 15:10

Ryktene fra tidligere i dag gikk ut på at spillet enkelt og greit skulle hete «Call of Duty: Vietnam». Det viser seg nå å være feil.

Det neste spillet fra Activisions bestselgerspillserie heter nemlig «Call of Duty: Black Ops».

Spillets offisielle nettside er allerede oppe, der du blant annet kan melde deg på og få nyheter via Twitter eller Facebook. Det er så langt sparsommelig med annen info på denne nettsiden. Men det blir mer fra dette spillet snart.

GÅR TUREN TIL VIETNAM?

Det er lovet en annonseringstrailer i løpet av helgen som vil røpe noen av rammene for selve handlingen i dette spillet.

Men ryktene som har florert siden mai i fjor peker i retning av at vi får førstehånds kunnskap om Vietnam-krigen i dette spillet.

- Vi kan ikke vente med å la fansen oppleve «Call of Duty: Black Ops».

- Hele spillstudioet har fokusert på denne tittelen, med dedikerte multiplayer-, enspiller- og co-op-team som skaper den mest intense opplevelsen mulig for våre fans på alle fronter, lyder den lite edruelige pressemeldingen Treyarch har sendt ut (via VG247).

Den aller første traileren fra «Call of Duty: Black Ops» får premiere på Spike TV natt til lørdag norsk tid, opplyser utvikler Treyarch på sin Twitter.

(PS: Bildene vi har brukt i denne saken stammer fra 2008-spillet «Call of Duty: World at War», også det et spill utviklet av Treyarch).


«Call of Duty: Black Ops» blir lansert 9. november i år. Så langt har man ikke bekreftet hvilke plattformer spillet skal ut til.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3