«Call of Duty 4» til Wii

Treyarch står bak utviklingen av «Call of Duty: Modern Warfare» til Nintendo Wii.

6. august 2009 11:01

Activision har nå annonsert at en portet versjon av «Call of Duty 4: Modern Warfare» vil slippes til Wii. Spillet vil av ukjente grunner miste firetallet i navnet.

Lite detaljer er ennå avslørt om utgivelsen, men i følge Activision er det Treyarch, utvikleren av «Call of Duty: World at War», som skal stå for overføringen.

Det originale spillet ble utviklet til PC, Xbox 360 og PS3, og det var Infinity Ward som stod 2007-bak spillet.

Les også: Håndholdt Modern Warfare-oppfølger.


les også: Tar tilbake Call of Duty-navnet.


GJENTAR SUKSESSEN?

«Call of Duty: Word at War» var en bestselger på Wii, og solgte over en million eksemplarer, noe som antas å være grunnen til at Activision har valgt også å gi ut «Call of Duty: Modern Warfare» på konsollen.

«Call of Duty 4: Modern Warfare» til Wii slippes samtidig som som «Modern Warfare 2», «Call of Duty: Modern Warfare 2», «Call of Duty 6: Modern Warfare 2» eller hva spillet endelig kommer til å hete.

«Modern Warfare 2» slippes til PS3, Xbox 360 og PC 10. november, samme dag som Wii-versjonen av CoD: Modern Warfare kommer ut til Wii.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3