Cage setter døra på gløtt for «Detroit»-oppfølger

Og hinter om DLC-historier.

25. juni 2018 13:46

(PressFire.no): I en spørrerunde på Reddit ble Quantic Dream-sjef David Cage spurt om de vurderer å lage en oppfølger til «Detroit: Become Human».

Svaret er litt kryptisk og unnvikende (det er David Cage, tross alt), men det virker ikke som om det er en umulighet.

- Vi kommer til å jobbe med en oppfølger dersom vi føler vi har idéene, lidenskapen og begeistringen til å gjøre det. Og om vi føler vi har noe mer vi kan fortelle om denne verdenen, svarer Cage.

- Vi har mye respekt for fansen, og vi ønsker ikke å lage en oppfølger bare for å tjene noen enkle penger. Vi drives av lidenskapen vår mer enn noe annet. Vi likte veldig godt å jobbe på «Detroit», og det er mange spennende historier som kan fortelles fra den verdenen.

Samtidig åpner han også døra på gløtt for at det kan komme DLC-pakker som også forteller nye historier i samme univers. På alle spørsmål om dette er noe som kommer, sier han at de «ikke har noe å fortelle», med mengder av blunkefjes bak.

Vi ga forøvrig spillet terningkast 5, og anmeldelsen kan du lese her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3