«Cadence of Hyrule» får innholdspåfyll

Ny historiedel, nye figurer og en haug nye låter.

21. juli 2020 11:29

(PressFire.no): Det var i fjor at Switch fikk et spill som mikset rytmeactionet fra «Crypt of the Necrodancer»-serien med «Zelda».

I «Cadence of Hyrule» skulle man redde verden ved å spille som Link eller Zelda, og måtte følge rytmen på bakgrunnsmusikken for å gjøre skade. Det virker som om salget av spillet har gått bra, for nå får det tre tilleggspakker de neste månedene.

En pakke med nye spillbare figurer er ute nå, og inkluderer Impa, Aria, Shadow Link, Shadow Zelda og Frederick.

En musikkpakke kommer mot slutten av oktober, som inneholder hele 39 nye låter til spillet. Du vil også kunne velge hvilken musikk som spilles til enhver tid.

Den største av de er derimot «Symphony of Masks», som er en helt ny historiedel hvor du kontrollerer Skull Kid – best kjent fra «Ocarina of Time» og «Majora’s Mask». Han skal kunne endre evner etter hvilke masker han har på. Også her er det ny musikk å hente.

Disse pakkene kan kjøpes separat eller samlet. Prisen er rundt 150-lappen om du velger sistnevnte. 23. oktober kommer det også en fysisk utgave av spillet, som til nå bare har vært nedlastbart.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3