Bybyggerspillet «Pharaoh» kommer i oppusset versjon denne måneden

1. februar 2023 13:31

(PressFire.no): Bybyggerspillet «Pharaoh» fra utvikler Impressions Games, hvor man som farao skal lede et egyptisk rike, får en nyutgivelse.

Spillet ble godt mottatt da det kom ut i 1999, der spesielt gameplayet fikk godt skussmål. Har er det både sesongavhengige ressurser, landbruk, handel, religion og arkitektur å tenke på (i tillegg til at Nilen ofte flommer over).​

Nå kommer altså en oppusset utgave fra Triskell Interactive, et lite fransk studio med bare to utviklere. Spillet har fått ny grafikk som støtter opp til 4K-oppløsning i tillegg til forbedringer i hvordan selve spillingen er.

For eksempel har brukergrensesnittet blitt modernisert, og man får flere muligheter til å kontrollere innbyggere. Man skal også kunne få mer informasjon om det som skjer i verdenen, og selve byggingen av byene har blitt strømlinjeformet mer (for eksempel kan man klippe og lime bygninger).

Utgivelsen av «Pharaoh: A New Era» er satt til 15. februar på PC (Steam).

https://www.youtube.com/watch?v=r9HYVOwaAjg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3