«Burnout»-folka: - Vi har begynt på et kjørespill

27. juli 2016 12:38

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi skreiv at studioet bak «Burnout» og flere «Need for Speed»-spill, Criterion Games, har kansellert ekstremsportspillet de kunngjorde for en stund tilbake.

I samme åndedrag ble det bekreftet at studioet blant annet hjelper med å lage «Star Wars»-spill, i tillegg til å også hjelpe de relativt nyopprettede svenske studioet Ghost som skal fokusere på «Need For Speed»-serien.

Men nå avslører en av grunnleggerne av Criterion Games, Alex Ward, på Twitter at de har begynt på et nytt kjørespill.

Nytt «Burnout»?

Det er dermed helt i blå om Criterion Games planlegger å puste liv i «Burnout»-serien igjen, hvis siste spill i hovedserien ble lansert med «Burnout Paradise» i 2008.

Fikk «Need For Speed»

I ettertid fikk Criterion Games ansvaret for «Need For Speed»-serien, og lagde tre spill før stafettpinnen ble håndtert til Ghost.

Criterion Games har ikke gitt ut et eget spill siden «Need for Speed Rivals» i 2013.

KORREKSJON: Alex Ward jobber ikke i Criterion Games lenger, så meldingen hans aktuell for sitt nye studio Three Fields Entertainment, som tidligere også har hintet om en åndelig oppfølger til «Burnout».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3