«Burnout»-folka: - Vi har begynt på et kjørespill

27. juli 2016 12:38

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi skreiv at studioet bak «Burnout» og flere «Need for Speed»-spill, Criterion Games, har kansellert ekstremsportspillet de kunngjorde for en stund tilbake.

I samme åndedrag ble det bekreftet at studioet blant annet hjelper med å lage «Star Wars»-spill, i tillegg til å også hjelpe de relativt nyopprettede svenske studioet Ghost som skal fokusere på «Need For Speed»-serien.

Men nå avslører en av grunnleggerne av Criterion Games, Alex Ward, på Twitter at de har begynt på et nytt kjørespill.

Der stopper imidlertid informasjonen.

Nytt «Burnout»?

Det er dermed helt i blå om Criterion Games planlegger å puste liv i «Burnout»-serien igjen, hvis siste spill i hovedserien ble lansert med «Burnout Paradise» i 2008.

«Burnout Paradise» var i sin tid ganske nyskapende, med sitt organiske og åpne univers på nettet. I ettertid har Criterion omtalt spillet som «forut for sin tid» og at markedet ikke var klart.

Fikk «Need For Speed»

I ettertid fikk Criterion Games ansvaret for «Need For Speed»-serien, og lagde tre spill før stafettpinnen ble håndtert til Ghost.

Criterion Games har ikke gitt ut et eget spill siden «Need for Speed Rivals» i 2013.

KORREKSJON: Alex Ward jobber ikke i Criterion Games lenger, så meldingen hans aktuell for sitt nye studio Three Fields Entertainment, som tidligere også har hintet om en åndelig oppfølger til «Burnout».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3