Bungie kansellerte stream for å ta opp kritikken

30. november 2017 12:21

(PressFire.no): Planen var opprinnelig at Bungie skulle vise fra mer av den kommende utvidelsen «Curse of Osiris» i en videosending onsdag kveld, men i siste liten kom beskjedne om at den avlyses på grunn av viktigere prioriteringer.

I stedet brukte de tiden på å ta opp kritikken fra fansen i et innlegg.

- Ikke vært gode nok på kommunikasjon

Der sier de seg enig i at kommunikasjonen rundt spillet ikke har vært god nok, i tillegg til at de innser at systemet rundt erfaringspoeng ikke har vært tydelig og gjennomsiktig nok.

De skriver også at de jobber med systemer, funksjoner og oppdateringer «for dem som vil at «Destiny» skal være hobbyen sin».

Samtidig publiserte Bungie en podcast-episode hvor de snakker om hvordan såkalte hardcore-spillere går tom for ting å gjøre i spillet, og hvordan de må fokusere mer på disse spillerne.

Mye kritikk fra det som spiller mest

Det kommer etter at de mest entusiastiske spillerne, som kom fra det første spillet, har kritisert oppfølgeren for å ha lite interessant innhold å vende tilbake til.

I blogginnlegget har de oppdatert en lang liste med justeringer og oppdateringer det jobbes med i kulissene, i tillegg at det jobbes med nye systemer rundt erfaringspoeng for å balansere fordelingen.  

Nå lover de mer åpenhet rundt utviklingen i tiden som kommer.

Utvidelsespakken «Curse of Osiris» slippes 5. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3