Bungie innrømmer feil valg rundt «Destiny 2»-utvidelsen

Vil låse opp innhold igjen.

12. desember 2017 13:21

(PressFire.no): Da Bungie lanserte den første utvidelsen til «Destiny 2» forrige uke var det ikke alle som var like fornøyde – det viste seg nemlig at utvidelsen også låste innhold som var tilgjengelig for alle bak den nye utvidelsen.

Med andre ord måtte du kjøpe den nye utvidelsen for å fremdeles ha tilgang til innhold som tidligere var tilgjengelig med hovedspillet.

Blant annet prestige-variantene av Leviathan Raid og Night Strike som man nå plutselig må man nå ha utvidelsespakken «Curse of Osiris» for å få tilgang til.

innrømmer spillskaperne at de tabbet seg ut om hvordan de har håndtert tilgangen til innhold.

I et lengre innlegg forklarer de tankene bak, hvor de blant annet forteller om hvordan de vil gjøre innholdet relevant for de som er på høyeste nivå.

De bruker blant annet Vault of Glass fra det første spillet som eksempel – et raid som har blitt omtalt som det beste innholdet i spillet, men som de ikke klarte å holde relevant senere.

Men de innrømmer at det ble feil å låse bort innhold som var en del av hovedspillet, og vil derfor komme med en oppdatering som åpner innholdet igjen.

De har også en plan for hvordan de skal forholde seg til denne typen problemstillinger, noe de skriver om innlegget.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3