Bungie fjerner kontroversiell «Destiny»-pakke etter bare én dag

30. november 2023 10:59

(PressFire.no): «Destiny 2»-utvikler Bungie slapp i går den nyeste sesongen «Season of the Wish» – en del av den mye kritiserte «Lightfall»-tilleggspakken.

Men samtidig dukket det også opp en «Destiny 2 Starter Pack» på Steam, uten at Bungie helt forklarte hva det var.

Dette virker i utgangspunktet å være en pakke tiltenkt de som aldri har spilt spillet før.

Men fansen av spillet har ikke vært nådig i hva de synes om innholdet i pakken, som de mener kan være med på å forvirre nye spillere – siden spillet i utgangspunktet er gratis å laste ned.

For pakken inneholder ingen av de syv utvidelsene, men heller et lite knippe ressurser og eksotiske våpen (og et «eksotisk skip» som ikke er stort annet enn en ny lasteskjerm):

Prislappen på drøye 150 kroner – for et spill som er gratis å laste ned – virket ekstrem for det som er ganske lite innhold.

Som Twitch-streamer Char sier: «Dette ville vært en innloggingsbonus i et annet MMO».

Det virker som om Bungie har tatt til seg tilbakemeldingene i rekordfart, for bare én dag etter lanseringen av startpakken er den nå fjernet fra Steam.

– Vi har sett på samtalene rundt det dere har likt og det dere ikke har likt, skriver selskapet i en uttalelse.

– La oss starte med «Starter Pack»-en, som ikke har gitt noe glede. Som er grunnen til at vi har tatt den vekk fra nettbutikkene.

– Vi har hørt på bekymringene deres og er enige om at det er andre deler av «Destiny 2» som nye spillere burde ønske å prøve ut før de begynner å jakte på eksotiske våpen, kosmetiske gjenstander og materialer for å oppgradere ting.

 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3