Bungie avslører nyhet

Studioet bak Halo-spillene frister med en nyhet de snart avdekker på sine nettsider.

23. mars 2009 11:08

Bungie har røpet at de kommer med en annonsering på sine hjemmesider 9. april, i følge Eurogamer

Hva dette kan være, er selvsagt helt umulig å spå enda. Nylig slapp Microsofts Ensemble Studios strategispillet «Halo Wars» til 360, og senere i år kommer «Halo 3: ODST».

Men Bungie annonserer nok mest sannsynligvis ikke et nytt spill i «Halo»-universet, da de tidligere har uttalt til BBC at de ikke kommer til å utvikle flere Halo-spill etter dette.

- Vi vil alle ha en episk slutt i trilogien. Vi ser hva Peter Jackson gjorde med «Ringenes Herre»-filmene, hvor hver film var bedre enn den forrige, og vi prøver å gjøre det samme.

Les også: Anmeldelsen av «Halo Wars».
Les også: Mer Halo i vente?

Om Microsoft er enig i et avsluttende kapittel er heller tvilsomt. «Halo»-serien har vært ekstremt vellykket for Xbox 360, og selskapet tok over Halo-merkenavnet når Bungie og Microsoft skilte lag i oktober 2007.

Bungie er nå et frittstående studio, med et uttalt ønske om å lage mer enn bare Xbox 360-eksklusive spill. Men de vil i all overskuelig framtid bli assosiert med den suksessrike Halo-serien fra da de var eid av Microsoft.

9. april får kanskje vite hva Bungie har planlagt.

Oppdatert: Senere på dagen sendte Microsoft ut en pressemelding for å dempe rykteflommen. Nyheten som Bungie valgte å forskuttere er utvidelsen «Halo 3: Mythic Pack» som slippes 9. april mot 800 Microsoft-poeng.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3