Bryllup i «LittleBigPlanet»!

I fjor fikk han sitt ja etter å ha fridd med et egenprodusert brett i spillet. På Valentines ble invitasjonene sendt ut via YouTube.

15. februar 2009 14:30

Du fikk kanskje med deg det kreative påfunnet i fjor høst, da brukeren DimmuJed brukte «LittleBigPlanet» som åsted for å fri til sin kjære Andrea?

Han fikk heldigvis ja, og har nok en gang tatt brukerverktøyet i spillet til hjelp for å invitere gjestene og annonsere den store dagen.

Og du er selvsagt invitert til den store dagen.

BRYLLUPSNATTEN NESTE?

Annonseringen av dato og invitasjonene ble sendt ut via en video på Valentines Day.

- Nå har jeg lagd et brett der dere alle inviteres til vårt bryllup i LBP! Vi kommer til å ha selve seremonien i «LittleBigPlanet» med et brett 11. april, skriver DimmuJed på dette forumet.Søk på brukerens navn for å finne disse brettene online i LBP, innhold som du selv kan spille.

Les også: Mer romantikk fra Sackboy.

Les også: Intervju med «LittleBigPlanet»-skaperne.

Ingen vil bli forundret om DimmuJed fortsetter å kreere flere romantiske nivåer. Blir bryllupsnatten neste ut, eller nøyer han seg med å skildre bryllupsreisen?

Her er den første videoen, der du hører hans kommende hustru utbryte et lite hikst da det store spørsmålet poppes:

…Og her har du den nye videoen, der bryllupsinvitasjonen blir overlevert og datoen annonseres.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3