Bruker du fremdeles PSP?

Nå stenges PlayStation Store på håndholdtkonsollen.

12. september 2014 10:38

(PressFire.no): Selv om Sony har lansert en ny håndholdt konsoll i PlayStation Vita, er det fremdeles mange millioner PSP-maskiner på markedet.

Og mange av disse har kjøpt nedlastbare spill som lagres på konsollen – faktisk er mange klassiske spill fra den første PlayStation-konsollen tilgjengelige.

Det inkluderer for eksempel flere av «Final Fantasy»-spillene som kom til den første Sony-konsollen.

Stenges i Europa

Nå melder imidlertid Sony at de stenger for at PSP-konsollen kan få tilgang til den digitale PlayStation-butikken i Europa. Det skjer allerede 15. september, skriver PlayStation Lifestyle.

Fremdeles mulig å kjøpe

Kjøpshistorikken vil fremdeles være lagret på PSN-profilen din, og kan du velge å få lastet ned spillet til PSP-konsollen eller laste ned spill du tidligere har kjøpt.

I 2013 meldte Sony at det har blitt solgt 80 millioner PSP-konsoller siden den ble sluppet i 2004. Bare i Japan ble det solgt over 400 000 konsoller i fjor, og flere spill selger fremdeles godt til konsollen i hjemlandet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3