«Brütal Legend» til Wii?

Flere uavhengige rykter sier at også Nintendo Wii-eiere får ta del i Tim Schafers neste eventyr.

3. april 2009 17:36

I februar skrev gonintendo.com at informasjon om at Tim Schafers «Brütal Legend» også kommer til Wii. Kilden viste seg å være en person som hadde koblinger til salgsleddet, og hadde fått informasjonen gjennom EA.

Les også: EA gir ikke opp «Mirror's Edge» og «Dead Space».


MÅTTE FJERNE INFORMASJON

Gonintendo.com ble senere bedt om å fjerne informasjonen fra sine nettsider, noe som kan bety at det har vært noe i ryktene.

Men disse opplysningene ligger fremdeles på Kotaku sin nettsider, og inkluderte også rykter om «Star Wars: Battlefront III» og «LEGO Indiana Jones II» fra Activision.

I dag kunne Kotaku fortelle at det har dukket opp flere rykter via Varietys The Cut scene.

De skriver at de har fått flere indikasjoner på at Wii-utgaven er på vei.

The Cut scene mener også at de har sikre kilder på at «Brütal Legend» til Wii ikke utvikles av Tim Schafers studio Double Fine, men at EA har leid inn et eksternt studio spesifikt for en Wii-versjon.

EA har tidligere uttalt at de vil prøve å fokusere mye på markedslederen Wii, og har allerede annonsert en egen Wii-versjon av «Dead Space» kalt «Dead Space: Extraction».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3