«Brütal Legend» får utgiver

Tim Schafers rockapokalypse med Jack Black og Dio slippes snart løs.

13. desember 2008 10:17

Etter at Activision og Blizzard fant ut at de skulle leke sammen, var det en handfull spilltitler som ingen av selskapene ville ha med på laget.

Deriblant det svært lovende hjertebarnet til Tim Schafer - «Brütal Legend».

Det er ingen tvil om at det er en tittel med risiko, noe John Riccitiello fra EA tidligere også har påpekt. Men nå viser overraskende nok anti-risiko-selskapet Electronic Arts at de har baller, og trykker «Brütal Legend» til brystet.


UTVIKLINGEN IKKE FORSINKETI et intervju med Eurogamer sier Tim Schafer at selv om tittelen har ligget i lufta, så har ikke utviklingen stoppet en eneste dag. Noe som viser en forfriskende lidenskap og overbevisning for prosjektet.

For de uinnvidde så har Tim Schafer hatt fingrene med i en rekke ultraklassiske adventurespill som «The Secret of Monkey Island», «Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge», «Day of the Tenteacle», «Full Throttle», «Grim Fandango» og sist «Psychonauts».

«Brütal Legend» blir dermed sluppet løs høsten 2009. Og ja… både Jack Black og Dio er fremdeles involvert i prosjektet. You can’t kill the metal! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3