«Brütal Legend»-drama fortsetter

Activision truer EA med søksmål.

15. februar 2009 10:52

Etter at Activision og Blizzard fant tonen og ville leke sammen var det noen spill som ikke fikk lov å være med å leke. Blant annet «World in Conflict», «Ghostbusters», «Chronicles of Riddick: Dark Athena» og «Brütal Legend».

Heldigvis har alle disse spillene funnet nye venner, og sistnevnte tittel var det EA som plukket opp.

ALLE LYKKELIGE?

Så alle burde være fornøyde? Vel...  i følge Variety mener Activision at de fremdeles eier rettighetene til «Brütal Legend» og vil gjerne ha en kompensasjon hvis EA har tenkt å gi ut spillet.

Faktisk måtte Atari punge ut for å lov til å gi ut «Ghostbusters» og «Chronicles of Riddick: Dark Athena».

I et brev til EA og Double Fine har Activision påpekt de juridiske «komplikasjonene» ved å gi ut «Brütal Legend».

Men EA og Double Fine, utvikleren av «Brütal Legend», tror ikke det er så enkelt. Double Fine mener det er deres rett til å finne en ny utgiver når den andre har sluppet ballen. EA ser ut til å være enige:

- Vi tviler på at Activision kommer til å saksøke. Det vil være som en mann som forlater familien sin for å saksøke når kona har funnet en ny og penere mann.Problemene rundt Tim Schafers «Brütal Legend» ser ut til å aldri ende ta.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3