«Brothers in Arms» blir tv-serie

28. april 2020 10:11

(PressFire.no): «Brothers in Arms» er en spillserie som gikk mellom 2005 og 2008 (med diverse spin-offs lansert til mobil etter dette), og som fulgte amerikanske soldater under andre verdenskrig.

Det første spillet «Brothers in Arms: Road to Hill 30» fulgte en gruppe fallskjermjegere som landet bak fiendene under D-dagen.

Utvikleren var Gearbox Software, kjent for «Borderlands»-serien, og disse har nå inngått en avtale med serieprodusent Scott Rosenbaum om å gjøre serien om til en tv-serie, det melder The Hollywood Reporter.

Rosenbaum, som tidligere har lagd serier som «The Shield» og «Queen of the South» får også med seg blant annet Jean-Julien Baronnet («Assassin's Creed»-filmen) og Richard Whelan («Band of Brothers: The Pacific», «Captain America» og «Goldeneye») som produsenter.

Tv-seriens førstesesong skal angivelig ikke følge spillene, men heller fokusere på «Excersise Tiger», en øvelse de allierte gjorde som trening for D-dagen – og som gikk forferdelig galt.

800 amerikanere mistet livet i øvelsen, som måtte dysses ned fordi de allierte ikke kunne røpe hva de holdt på med for tyskerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3