Bråket rundt erfaringspoeng i «Destiny 2» fortsetter

27. november 2017 15:52

(PressFire.no): Det var forleden at spillere pirket i erfaringspoeng i «Destiny 2» og fant ut at det var noe muffens – det viser seg at systemet var rigget.

Det viste seg at utvikleren hadde implementert et system som ga deg mindre erfaringspoeng når du spiller visse ting lenge, noe de ble anklagd for å ha lagt inn for å dele ut mindre såkalte engrams og for å oppmuntre til å bruke mer penger i spillet.

Bungie la kartene på bordet og sa seg enig i at systemet ikke fungerer som tiltenkt og skrudde av systemet med umiddelbar virkning. 

Nå viser det seg imidlertid at fjerningen av systemet betyr at man får rundt halvparten av erfaringspoengene man fikk før.

Spillerne er lite fornøyd med mangelen på åpenhet fra Bungie rundt systemet – blant annet for å vite hvilke deler av spillet de skal prioritere.

Bungie skreiv i oppdateringen sin 24. november at de vurderer systemet løpende og at de vil kommunisere eventuelle endringer offisielt. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3