«Brink» er utsatt

Det lovende skytespillet blir flyttet til høsten 2010.

1. desember 2009 14:27

Lenge var det forespeilet en lansering av «Brink» våren 2010, men nå bekrefter utvikleren Splash Damage overfor Eurogamer at spillet i stedet vil dukke opp i spillbutikker til høsten neste år.

Les også: Samarbeidsprosjektet «Brink» annonsert.

Det er uvisst om det er på bakgrunn av at spillet trenger ytterligere polering og utbedringer eller om man nå begynner å frykte starten av spillåret 2010 som har blitt stadig mer innholdsrikt den siste tiden.

For se bare her:

Storspill som «Mass Effect 2», «Dante’s Inferno», «Splinter Cell: Conviction» og «BioShock 2» er nemlig alle ute i løpet av 2010s to første måneder. Før våren fylles det blant annet på med «Heavy Rain», «Final Fantasy XIII» og «Dead Rising 2».

Ikke rart det kan bli trangt om plassen…

«Brink» er et skytespill skildret i førsteperson som blant annet byr på åtte-mot-åtte i online flerspiller og gode samarbeidsmuligheter. Man kan for eksempel spille historiedelen av «Brink» med lag bestående av inntil sju andre spillere.

«Brink» altså ikke ut før høsten 2010, og slippes da til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

En ny trailer har dukket opp nå nylig, der utvikleren forklarer mer om spillmekanikken og silkemyke bevegelser i spillmijøet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3