Brettspillklassiker til Xbox Live Arcade

Det 53 år gamle brettspillet RISK finner snart veien til Xbox 360 i en nyoppusset versjon.

12. januar 2010 06:32

Det klassiske brettspillet RISK kommer til Xbox Live Arcade om ikke lenge, annonserte nylig EA. Det er snakk om en modernisert utgave med støtte for online flerspiller og med tittelen «RISK: Factions».

Spillet har enda ikke fått en lanseringsdato, men EA snakker foreløpig om «tidlig 2010», så det er neppe lenge til vi får mer informasjon om dette spillet.

- I løpet av det siste halve århundret har millioner av RISK-fans vært oppslukte med å herske verden, noe som understreker brettspillets appell, uttaler Chip Lange i EA. 

I tillegg røper utgiveren nye spillelementer og «en oppgradert, unik grafisk stil» med – og hold deg fast: Humoristiske innslag.

Du kan velge blant fem klasser med sine styrker og svakheter, og målet i spillet er selvsagt verdensherredømme med ett spesifikt mål: Å ta over kontrollen av strategisk plasserte missilbatterier.

- I tillegg, når rivaler går til kamp mot hverandre under unike, animerte kampsekvenser, vil fienden kunne trigge «Overkill»-øyeblikk basert på terningkast, og låse opp priser til Avatarene mens man forsøker å få verdensherredømme, heter det i annonseringen.

Stainless Steel, som tidligere har lagd «Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers», utvikler «RISK: Factions», mens EA er utgiver.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3