«Breaking Bad» får VR-fortsettelse

Lages i samarbeid med Sony for PSVR.

6. juni 2017 16:49
«Cooking Mama» blir aldri det samme igjen.

(PressFire.no): Sony samarbeider med «Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan for å lage en PSVR-opplevelse basert på tv-serien, det melder Variety.

Det hele startet da Sony inviterte sine største partnere innenfor tv-produksjon for å leke seg med PSVR. Blant de oppmøtte var David Shore («Blacklist»), Ron Morre («Battlestar Galactica»), Vince Gilligan («Breaking Bad») og flere andre.

- De bare spilte litt i VR, sier Sony Interactive-sjef Andrew House til Variety.

- Flere av de virket interesserte, men Vince var den som sa «Jeg har virkelig lyst til å gjøre noe med dette. Jeg vil eksperimentere med det».

Det vil dreie seg om en datagenerert opplevelse og ikke en 360-graders filmet greie. Dette er noe av grunnen til at det er et samarbeidsprosjekt mellom Sony og Gilligan.

Det skal ikke være et spill, og Sony vil ikke si hvem andre som er involvert i prosjektet (ei heller om det er en sesong eller én episode). Det eneste de vil ut med er at det neppe kommer i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3