Brødrepar klatret seg tilbake til storslått seier

Skyhøy finalestemning under Eclipse 2

23. oktober 2016 12:58

JESSHEIM/GARDERMOEN (PressFire.no) Når to lag bestående av noen av verdens beste «Super Smash Bros.»-utøvere møtes til kamp er det nesten gitt at det vil bli en forrykende forestilling, noe som også viste seg å stemme for lagturneringen under Eclipse 2 lørdag kveld. 

Hardt for seg i finalen

De to finalelagene – bestående av brødreparet Adam «Armada» og Andreas «Android» Lindgren, William «Leffen» Hjelte og Mustafa «Ice» Akcakaya – møtte få hindringer på vei til sluttspillet, og mange fikk kjenne på hvorfor de er i en klasse for seg selv.

Det var først da de to superlagene møtte hverandre at konkurransen virkelig stivnet til. I første omgang ble Lindgren-brødrene utspilt og sendt ned i den nedre delen av turneringen, hvor de til slutt kjempet seg tilbake til en finaleplass og fikk en ny sjanse mot Hjelte og Akcakaya.

Tross ulempen som kommer med å ha spilt seg opp fra den nedre delen av turneringen – at man må vinne to strake kamper – utviste Lindgren-duoen stor kontroll da det gjaldt som meste og kom seg igjennom settene med 3-2-stillinger.

I «Super Smash Bros. 4 for Wii»-turneringen utspilte et lignende hendelsesforløp seg. Her stod imidlertid Ramin «Mr.R» Delshad og hans partner «Badr» stødig i finalen og tapte ingen sett da de fikk et gjensyn med Dennis «iStudying» Kwarteng og «Gregs».

Adam «Armada» og Andreas «Android» Lindgren
vant doubles lørdag kveld.
Foto: PressFire.no / Jarle Hrafn Grindhaug

Avgjøres søndag

I dag er det duket for mer spennende «Super Smash Bros.» i Thon Hotel Gardermoens konferanselokaler da «singles»-turneringene skal avgjøres. Om du ikke har mulighet til å ta turen selv kan alt følges via arrangementets livesendinger.

«Super Smash Bros. Melee» singles bracket
«Super Smash Bros. 4» singles bracket

«Super Smash Bros. Melee» doubles bracket
«Super Smash Bros. 4» doubles bracket

Stream: https://www.twitch.tv/geekygoonsquad

Foto: PressFire.no / Jarle Hrafn Grindhaug

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3