«Borderlands»-utvikleren hedrer avdød spiller

22-åringen som tapte mot kreften fikk minnetale og blir en figur i «Borderlands 2».

7. november 2011 11:05

«Borderlands»-utvikleren Gearbox Software har flere ganger vist at de vet å sette pris på fansen.

Forrige måned gikk den unge gameren Michael John Mamaril bort, på grunn av kreft, i en alder av bare 22 år. Hans gode venn og felles «Borderlands»-fan Carlo tenkte at en god måte å hedre kameratens minne, ville være å sende en mail til Gearbox og høre om de ville spille inn en kort minnetale i stemmen til spillets rappkjefta robot, Claptrap. Det melder Destructoid.

Gearbox svarte med både noen ord fra Claptrap, og en personlig, varm hilsen, som du kan høre nederst i artikkelen. I tillegg lovet de å gjøre den avdøde Michael til en del av deres neste spill, «Borderlands 2», som en NPC.

Det er ikke første gang Gearbox stiller opp for fansen. I våres var det en mann med giftermål på agendaen som henvendte seg til dem. Ben, som han heter, hadde til sin store glede og lettelse funnet ut at jenta han falt for, Tora, i likhet med ham selv en stor «Borderlands»-fan.

Gearbox laget en veldig festlig film til dem, der en frekk og tydeligvis litt misunnelig Claptrap formidler frieriet. Hun sa ja.

Claptrap Eulogy for Michael John Mamaril by tony-12

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3