«Borderlands»-sjefen trodde han snakket med PlayStation-sjefen på Twitter

Fulgte parodi-konto.

27. mars 2018 16:34

(PressFire.no): Sjefen for «Borderlands»-studioet Gearbox Software, Randy Pitchford, har i månedsvis fulgt det han trodde var PlayStation-sjefen Kaz Hirai på Twitter.

Og da Twitter-kontoen nylig proklamerte at den ville legge ned om en uke, benyttet Pitchford anledningen til å ytre sin mening om spilling på tvers av plattformene.

- Ydmykt vurder dette før du stikker: Vi trenger at Xbox og Playstation er alliert i stedet for å konkurrere med hverandre, hvor dere må konkurrere mot alle andre distraksjoner. La oss skaffe en milliard brukere til Xbox og PlayStation – det er mulig om vi jobber sammen, skreiv han til kontoen CEO Kaz Hirai på Twitter.

Problemet er bare at kontoen er en velkjent parodikonto, som legger ned etter at den ordentlige Kaz Hirai har fått ny stilling i Sony-systemet.

Etter at en annen bruker påpeker at kontoen er oppspinn, noe han også hadde skjønt om han tok seg bryet med å lese informasjonen om kontoen som sier «PARODIKONTO».

- Herregud dette er fantastisk. Jeg har fulgt i noen måneder og trodd at Kaz er så mye kuylere enn jeg faktisk trodde han var (og jeg syntes han var kul). Sånn går det når jeg ikke engang tar meg bryet med å lese bio-en, svarer Pitchford.

CEO Kaz Hirai-kontoen svarer nå med «jeg kan ikke tro det! Jeg har akkurat funnet ut at «Duke Nukem Forever» er et ekte dataspill. Har alltid trodd at det var en falsk parodi». Det er et åpenbart stikk til spillet Gearbox Software lagde, som også ble slaktet av kritikerne.

 Parodikontoen har holdt det gående siden 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3