«Borderlands»-folka tester nytt hemmelig konkurransebasert skytespill

9. august 2017 09:51

 (PressFire.no): Spillstudioet som blant annet har stått bak «Borderlands»-serien leiter nå etter spillere som vil være med å teste et nytt og hemmlig skytespill.

På nettsiden project1v1.com at det er mulig å stille seg i kø for å være med på testene, hvor de også påpeker at de ser etter et begrenset antall spillere.

Det er ikke mye informasjon å hente om spillet, foruten kodenavnet Project 1V1, men de avslører faktisk at de vil kombinere action og hastighet fra første persons skytespill med metastrategien fra samlekortspill.Noe som skal skje mellom to spillere mot hverandre i modi som ranked, challenge og arena.

Dette kommer året etter at Gearboxs skytespill med MOBA-elementer, «Battleborn», gikk på en smell da det lanserte i samme periode som «Overwatch».

«Overwatch» tok verden med storm, mens «Battleborn» forsvant inn i tåkeheimen og byttet i sommer til en gratismodell.

Gearbox har en svært variabel merittliste, hvor «Borderlands», «Brothers in Arms», «Half-Life»-utvikling er blant toppene og «Alien Colonial Marines» og «Duke Nukem Forever» kanskje tilhører de nedre registeret.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3