«Borderlands 3»-dato bekreftet i annonse

Og pc-versjonen sannsynligvis eksklusiv på Epic Game Store.

3. april 2019 10:19

(PressFire.no): Det var i forrige uke at Gearbox og 2K endelig avduket «Borderlands 3» med en trailer, men avslørte ingen dato.

I ettertid har flere ting tydet på at de sikter på en september-dato.

Nå har også markedsføringsavdelingen til 2K trykket på knappen litt tidlig og sendt ut en annonse som avslører at datoen er 13. september.

I tillegg viser annonsen antageligvis det mange ante konturene av – pc-versjonen av «Borderlands 3» ser ut til å bli eksklusiv på Epic Game Store. I annonsen er det kun Epic Game Store-logo på slutten av annonsen.

Gearbox-sjefen Randy Pitchford kommenterte spekuleringen runde Epic Game Store i går og henviste til 2K, som er utgiver og eier rettighetene til «Borderlands».

Han ble tydelig irritert over alle spørsmålene og uttrykket til slutt frustrasjon over at Twitter-brukere ikke så ut til å forstå at dette ikke var en avgjørelse som ligger hos spillutvikleren.

Videre ga han sin støtte til mangfold i tilbudet av spillbutikken og påpekte at han handler både hos Xbox, PlayStation, Steam, Origin, GOG, Humble, Uplay, Epic og andre.

- For meg er eksklusivitet helt greit så lenge de kommer med fordeler og når de er korte, for eksempel seks måneder, skreiv han.

Om dette betyr at han kjenner til avtalen 2K har gjort med Epic Game Store er ukjent.

OPPDATERING: Et presseskriv bekrefter nå utgivelsesdatoen, i tillegg til at det blir eksklusivt i seks måneder på Epic Game Store på pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3