«Borderlands 2» hedrer avdød fan

Michael John Mamaril elsket spillet – nå er han foreviget som spillfigur.

28. september 2012 15:51

(PressFire.no): I 2011 døde 22 år gamle Michal John Mamaril av sykdom.

Hans store lidenskap var dataspill, og da spesielt «Borderlands», som han skal ha spilt med sine venner hver dag til siste slutt.

Etter at Mamaril gikk bort oppfordret vennene hans utvikleren av «Borderlands», Gearbox Entertainement, til å lage en lovtale til ære for den unge spillentusiasten.

Lovet foreveing i «Borderlands»

Gearbox følte kallet og laget en video med roboten Claptrap fra «Borderlands» for å hedre Mamaril. I videoen lover David Eddings fra Gearbox at tilhengeren vil bli foreviget i« Borderlands»

Nå viser det seg at Gearbox har holdt løftet sitt og inkluderer Michael John Mamaril i sitt nye spill - «Borderlands 2».

Det var Craig Reynolds fra The Paranoid Gamer som først rapporterte om å ha oppdaget Mamaril i spillet.

Tribute to a Vault Hunter

Reynolds skriver at det er når man skal prøve å få en såkalt achievement eller trophy kalt Tribute to a Vault Hunter at man må få utstyr fra en spillfigur oppkalt etter Michael Mamaril.

Michael Mamaril begynner nå å bli en kjent figur i spillet, fordi han kan tilby sjeldent utstyr.

«Borderlands 2» er et skytespill med rollespillelementer som legger mye vekt på samarbeid hvor fire spillere kan slå seg sammen. Spillet er kjent for nærmest å ha ubegrenset tilgang på utstyr og våpen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3