«Blur» er utsatt

I slutten av august meldte utgiverne av Blur at spillet skulle ut i november. Nå snur Activision 180 grader og dytter nok en stortittel over til 2010.

21. september 2009 22:09

«Blur» er det nye spillet fra utviklerne i Bizarre Creations, studioet som ga oss til sammen fire Project Gotham Racing.

Etter at samarbeidet med Microsoft i følge utviklerne selv surnet, har de inngått en avtale med Activision som blant annet har resultatert i «Blur».

Men de jobber også med et fremtidig James Bond-bilspill for utgiveren, som vi tidligere har skrevet om også er utsatt.

SPILLÅRET 2009 BLIR LITT FATTIGERE

Dagens pressemelding fra Activision forteller oss at «Blur» er dyttet over til neste kalenderår.

Dette er visstnok motivert av ønsket om mer tid til polering og få på plass en onlineopplevelse som matcher ambisjonsnivået.

- Vi er forpliktet til å gjøre «Blur» til en suksessrik, ny racingserie, og vi er veldig oppmuntret over spillets design, uttaler Mike Griffith i Activision.

- Den ekstra tiden vil sørge for at studioet fullt ut kan optimalisere visjonen de har for «Blur», inkludert en distinkt og banebrytende multiplayermodus som vil appellere et bredt publikum, fortsetter han i pressemeldingen.

Onlinedelen av spillet skal inkludere opp til 20 førere, samt en split-screen-opplevelse med inntil fire spillere i lokal flerspiller.

Det å utsette et spill som var planlagt sluppet så nært frem i tid som begynnelsen av november, kan bare ses på som et siste-liten-stunt fra Activision.

Les også: - Need for Speed møter Facebook.
Les også: Den første traileren til
«Blur»

.
Se også: Skjermbilder fra spillet.

Kanskje for å gi plass til utgiverens andre prioriteter, som «Modern Warfare 2», «DJ Hero» og «Guitar Hero 5». Dessuten dukker nok et musikkspill opp snart, nemlig «Band Hero». Dette spillet satser på en bredere, og kanskje også yngre, målgruppe gjennom låter signert Taylor Swift, Maroon 5, Lily Allen og Nelly Furtado.

Mer reelt, i konkurransesammenheng, er det at «Forza Motorsport 3» er klart for lansering i oktober, og at «Gran Turismo 5» til PS3 kan bli annonsert med en dato snart.

Activision sier ikke noe mer konkret om det nye releasetidspunktet enn at «Blur» skal ut til neste år.

Bilspillet skal utgis til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. «Blur» er altså utsatt fra november i år til 2010.

Se video fra «Blur»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3