«Blur»-betaen stenger 10. mai

Før betaen stenges har utviklerne flere nyheter de har tenkt å la deg teste ut i den pågående flerspillerdemoen på Xbox LIVE.

6. mai 2010 12:55

Activisions «Blur» har vært mulig å teste om du har tilgang til LIVE-tjenesten på Xbox 360. Men snart stenges flerspillerbetaen, opplyser utgiveren.

Nå lokker utviklerne i Bizarre Creations med noen nyheter før serverne midlertidig skrus av og studioet fortsetter poleringen frem til spillet er ute i hyllene 28. mai.

Les også: Våre inntrykk etter å ha spilt «Blur»-betaen.

Blant annet kan du komme opp på nivå 15 raskere gjennom at du belønnes med et dobbelt antall fans – varianten av erfaringspoeng som er med i «Blur». Fans samler du ved å kjøre bra - eller kanskje være en skruppelløs grisekjører? De fleste ekstravagante prestasjoner på banen gir deg nemlig tilhengere.

Dette gir deg en fin mulighet til å åpne opp alle mulighetene som ligger i demoen. I tillegg får du tilgang til flere biler og løpsmuligheter, skriver Destructoid som har fått denne informasjonen fra Activision.

Bizarre Creations er best kjent for å ha stått bak de fantastiske Project Gotham Racing-spillene. Etter at samarbeidet med Microsoft endte med sure miner, fant de et nytt hjem hos Activision.

«Blur» markerer det første spillet de har lagd etter Microsoft-bruddet og er på mange måter en mer voksen variant av Mario Kart med flust av power-ups og våpen. Det grafiske kan føre tankene over til et WipeOut på en futuristisk, fargesprakende måte.

Multiplayerbetaen stenger 10. mai, altså førstkommende mandag. Spillet lanseres 28. mai til PlayStation 3 og Xbox 360.

Se trailer fra «Blur» der utviklerne presenterer betaen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3