Blodig og lukrativ «World at War»-helg

Utvidelsen av «Call of Duty: World at War» ble lastet ned 1 million ganger i løpet av den første helgen.

1. april 2009 11:55

Den første utvidelsen til «Call of Duty: World at War» kunne notere seg for imponerende 1 millioner nedlastinger bare i løpet av helgen etter at pakken med nytt materiale først ble lansert 19. mars, i følge Kotaku.

Les også: Anmeldelsen av «Call of Duty: World at War».

NORSK ZOMBIE-FEST I USA

Når utgiveren Activision først skulle feire denne utvidelsen, hadde de invitert presse og gjester til en zombiefisert aften der den norske filmen «Død snø» også ble vist.

Vi tipper at det hele skjedde akkompagnert av litt musserende i glasset og smakfull fingermat samt et knippe skinndøde, som hentet ut fra Wirkola-filmen, sjanglende rundt i møkkete nazi-uniformer.

Les også: Tommy Wirkola og «Død snø» vises under spill-event i USA.

«Map pack-en» inneholder et nytt brett kalt «Verruckt» som foregår på et asylum, der du enten kan spille alene eller online, og der målet i likhet med i «Død snø» er å riste av deg skumle nazi-zombier. I tillegg finner du tre andre mer konvensjonelle Call of Duty-brett i denne utvidelsen.

Mens Treyarch, det ene av to spillstudioer som jobber med den populære Call of Duty-serien for Activision, feirer rekorder om dagen, er det andre utviklerteamet Infinity Ward i sving med neste spill som nettopp ble avslørt under Game Developers Conferance i San Fransisco.

Les også: Ny Call of Duty-trailer avduket.
Les også: Dropper Call of Duty-navnet til «Modern Warfare 2»?

I løpet av helgen ble det registrert 1 millioner nedlastinger av utvidelsen til «World at War», noe som i dollar og cent tilsvarer 10 millioner inn på konto hos Activision, i følge Kotaku.

- Jeg er stolt at teamet hos Treyarch har levert en opplevelse som så mange mennesker nyter, sier Mark Lamia, sjefen hos spillstudioet, i en uttalelse.

Samtidig annonserte Microsoft at en ny milepæl ble nådd gjennom denne lanseringen av nytt innhold til «Call of Duty: World at War». Over 150 millioner flerspillkamper ble spilt i løpet av den første uken etter dette slippet.

Det neste Call of Duty, bare kalt «Modern Warfare 2», slippes 10. november til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3