Blizzard viste frem ny «Overwatch»-bane under Gamescom

Og mer innhold til «Starcraft» og «Heroes of the Storm».

16. august 2016 21:13

(PressFire.no):  Gamescom er såvidt i gang, og av selskapene som velger å kjøre «pressekonferanser» var Blizzard først ute med sin online-presentasjon.

Det var ikke mye å hoppe i taket over, men et par småting ble avslørt.

For eksempel lanserer Blizzard et nytt kart til «Overwatch», Eichenwalde, inspirert av tyske landsbyer. Forvent mye bratwürst og sauerkraut, i tillegg til fine snipingplasser for Widowmaker i dette Assault/Escort-kartet.

Kartet er spillbart på Gamescom og skal lanseres i løpet av september.

Samtidig viste de også en liten sniktitt på den neste kortfilmen fra spillet. Tidligere har de utforsket bakgrunnshistoriene til noen av heltene med animerte småfilmer, og nå har de produsert en ny som omhandler Bastion.

For «Starcraft»-fansen lanserer Blizzard en ny Protoss-helt, Alarak, som er en ny type helt som kommer med sin egen unit. Disse, kalt Supplicants, gir liv til Alarak og ofrer seg istedet for at han skal ta skade.

Også «Heroes of the Storm» får nytt innhold, der det innen et par måneder skal komme to nye battlegrounds basert på nettopp «Starcraft 2».

Den ene ser ut til å rett og slett reskinne hele spillet med «Starcraft»-tema, der minions blir zerglings og basene ser ut som de er dratt rett ut av RTS-spillet.

Den andre har en mer gameplay-påvirkende gimmick, der du skal samle atombomber (!) som du kan sende på motstanderlaget – som en Ghost i «Starcraft».

Greia her er at alle helter kan bruke disse bombene, og flere på laget kan ha atomvåpen samtidig. Dør du så kan det andre laget plukke opp ubrukte våpen.

Til slutt kunne Blizzard også avsløre at «Overwatch»-helten Zarya kommer til «HotS», sammen med allerede nevnte Alarak.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3