Blizzard viste fram ny «Overwatch»-helt

Eller viste de to?!

3. november 2018 06:29

(PressFire.no): Blizzard har avslørt en ny helt som kommer til «Overwatch», og det i ren cowboy-stil, for Ashe er den nyeste helten i spillet.

Hun var med i samme bande som McCree, og har en skikkelig repeater-rifle å skyte med, som hun også kan velge å se nedover løpet på for sterkere skudd.

Hun kan også hive fra seg dynamitt, som så enten kan eksplodere av seg selv, eller som kan skytes for en kjappere eksplosjon.

Riflen kan også brukes til å fyre av et sterkt skudd som ikke bare gjør at både den du skyter på sendes bakover, men også deg selv. Dermed kan den brukes som et ekstra hopp om du skyter nedover.

En større overraskelse, bokstavelig talt, er at hun kommer med en egen sidekick. Den digre roboten «Bob» sendes ut som Ashes ulti-angrep. Han dundrer avgårde og slår fiender opp i luften, for så skyte rundt seg med pistolene sine.

Sammen med et overblikk for helten har Blizzard også gitt ut en skikkelig kortfilm som viser både McCree og Ashe, men også en mystisk ny figur kalt Echo, som kan se ut til å være enda en helt i spillet – den ser du nederst her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3