Blizzard skal slå hardere ned på drittsekker i «Overwatch»

Større straff og nye rapporteringsfunksjoner.

26. juli 2017 22:07

(PressFire.no): Blizzard er lei av folk som ikke oppfører seg i «Overwatch». I en forumpost i dag sier selskapet at de kommer til å dele ut strengere straffer for folk som er idioter i spillet.

- Rapporteringssystemet og spillerstraff er en av de viktigste tingene vi har, og det er noe skal investere mye mer i det neste året, sier Blizzard.

Trakasserende chat-meldinger, spam, inaktivitet og griefing vil bli slått hardere ned på. Blizzard oppfordrer alle til å rapportere mer, og lover å dele ut hardere straff.

De neste månedene skal det komme egne straffer og utestengelser i sesongene, og et system der du får vite om spillere du har rapportert får straff (ikke ulikt det som finnes i blant annet «Dota 2»). Også spillere som misbruker rapporteringssystemene skal bli tatt hardere tak i, sier utvikleren.

I tillegg sier Blizzard at de jobber med egne rapporteringssystemer på PlayStation 4 og Xbox One. Disse blir nå testet internt, og målet er å få ut tilsvarende systemer som på pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3