Blizzard-sjefen går av etter 27 år

4. oktober 2018 11:34

(PressFire.no): Mike Morhaime som har vært del av Silicon & Synapse Inc i 1991 siden grunnleggelsen i 1991 – spillstudioet som senere ble giganten Blizzard Entertainment.

Nå går han av, det bekrefter han selv i et innlegg på Blizzard sine egne sider.

- Jeg har bestemt meg for at tiden er inne for at noen andre skal lede Blizzard Entertainment, skriver han i innlegget.

Morhaime vil fremdeles fungere i en rådgiverrolle.

Videre mener han at miljøet rundt Blizzard har muligheten til å være et ledende lys for resten av bransjen når det kommer til å være et positivt eksempel for inkludering og toleranse.

Det er nå lederen for «World of Warcraft», J. Allen Brack, som tar over rollen som sjef, mens Ray Gresko («Overwatch», «Diablo III») blir sjef for utvikling og medgrunnlegger Allen Adham blir med i ledergruppa.

Allen Brack forteller i et innlegg at kjerneverdien i selskapet, «spill først», vil fremdeles være grunnmuren i selskapet.

Det er litt av en arv Morhaime nå gir fra seg – fra et lite studio med titler som «The Lost Vikings», «Rock n Roll Racing» og «Blackthorne» til «World of Warcraft», «Starcraft», «Hearthstone», «Diablo» og «Overwatch».  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3