Blizzard-sjef: - Vi skal satse hardere på mobil

Men bedyrer at det ikke har ikke glemt kjernespillerne

5. november 2018 13:01

(PressFire.no): Det var på fredag at Blizzard kunngjorde et nytt spill i «Diablo»-serien – til mobiltelefoner. Det gikk ikke som de forventet.

Fansen var stort sett svært negative, kan man mildt sagt si.

Nå bedyrer en av grunnleggerne i Blizzard, Allen Adham, til Digital Trends at de ikke har glemt kjernespillerne.

Adham forteller at de prøvde å roe ned forventningene på forhånd, hvor de ba folk om å ikke forvente så mye om «Diablo».

- Det vi sa er at vi har flere teams som jobber med flere prosjekter. Vi vil at de skal vite at dette ikke er noe i stedet for andre ting vi gjør, og faktum er at vi gjør mye, og dette (mobilspillet) er i tillegg, forteller han.

Videre betrygger han fansen av merd tradisjonell «Diablo» om at de ikke er glemt.

- Vi er også hardcore fans av «Diablo» på pc og konsoll.

Likevel er de opptatt av mobiltelefoner om dagen, og har store planer.

Han forteller hvordan det nærmest var en tilfeldighet at «Hearthstone» fungerte så godt på mobiltelefoner, og at de fikk sansen for mulighetene mobiler ga.

- Det åpnet øynene våre for en større mulighet.

- Jeg kan si, uten å være spesifikk, at vi har store planer for mobilmarkedet. Det er et stort initiativ for oss på tvers av Blizzard, og du kan forvente å se flere mobilspill fra oss som dekker alle merkevarene våre på et punkt i framtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3