Blizzard sier opp 600 ansatte

Omstrukturerer for å tilpasse seg nye behov.

29. februar 2012 21:08

(PressFire.no): Spillgiganten Blizzard Entertainment annonserer nå at de kommer til å si opp rundt 600 ansatte, det skjer etter at selskapet har gjennomgått selskapets organisatoriske struktur.

I en pressemelding forklares det at 90 prosent av de rammede ikke kommer fra avdelinger som driver med spillutvikling, og ingen «World of Warcraft»-utviklere skal være påvirket.

- En konstant evaluering av ansatte og prosesser er nødvendig for å beholde en sunn businness i lengden. I løpet av de siste årene har organisasjonen vår vokst kolossalt og vi har gjort store investeringer i infrastrukturen for å styrke støtten til vårt globale community. 

- Likevel, nå som Blizzard og bransjen utviklet seg har vi måttet ta noen vanskelige beslutninger for å tilpasse oss de nye behovene, sier Blizzard-sjefen Mike Morhaime i en pressemelding.

Han påpeker likevel at dette ikke gjør det lettere å si opp de ansatte. 

Blizzard Entertainment jobber for tiden med utvidelsen «Mists of Pandaria» til ekstremt populære «World of Warcraft», men også «Diablo III», «DOTA» og «StarCraft II: Heart of the Swarm». Ingen av disse spillene har foreløpig fått noen utgivelsesdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3