Blizzard åpner egen e-sport-arena i Los Angeles

Gammelt tv-studio blir del av spillgigantens satsing på konkurransespill.

8. september 2017 11:41

(PressFire.no): Spillgiganten Blizzard Entertainment åpner egen arena som er skreddersydd for e-sport, det kunngjør de i en pressemelding.

Blizzard Entertainment er en stor aktør innen konkurransespill og eier både «StarCraft», «Heroes of the Storm», «Hearthstone» og «Overwatch.»

Arenaen åpner i de tidligere tv-studioene i Burbank Studios, tidligere kjent som NBC Studios, i Los Angeles. Studioene ble blant annet brukt til å spille inn «Days of Our Lives» og The Tonight Show. Studioet har mer eller mindre stått ubrukt siden 2014.

- Vi har kommet til et vendepunkt for e-sport og ser fram til å hjelpe med å lede an inn i en ny æra innen konkurransebasert underholdning, sier Blizzard-sjefen Mike Morhaime i pressemeldingen.

Den nye arenaen har ikke bare flere rom for tilskuere, men også tv-kontrollrom og treningsrom for spillerne.

Ifølge Blizzard skal det være planen å ha arrangementer gjennom hele året, i tillegg til at det vil åpnes en egen Blizzard-butikk.

Helga 7. oktober åpner arenaen for å vise sluttspillet i «Overwatch» Condenders Season One, men allerede 13. oktober vil arenaen huse «Hearthstone»-turneringen Championship Tour.

Arenaen vil også spille en rolle i forbindelse med Blizzards egen konferanse BlizzCon når den går av stabelen 3. og 4. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3