Blizzard planlegger et eller annet «Diablo»

Oppfølger på vei?

3. oktober 2018 20:19
(klikk for større)

(PressFire.no): Det kan virke som det kommer et eller annet spennende nytt om «Diablo»-serien om ikke fryktelig lenge.

I hvert fall om vi skal tolke programmet til den årlige Blizzcon-messa som starter 2. november i Anaheim, og om vi krysser fingrene litt ekstra hardt.

Blizzcon er Blizzards egen lekestue hvor de både klapper seg selv på ryggen og ofte avslører kommende ting til sine eksisterende spill – eller rett og slett nye spill en sjelden gang i blant.

I programmet som ble lagt ut i dag ser vi at det skal være 45 minutter med et eller annet «Diablo», rett etter åpningsseremonien som sparker i gang Blizzcon.

Blizzard har bare kalt innslaget «Diablo – hva er det neste?», og det har selvfølgelig fått folk til å lure på om et fjerde spill i serien kommer.

Det skal nevnes at tilsvarende bolker også er planlagt for alle de andre Blizzard-seriene, så det er en sjans for at de bare kommer til å prate om Switch-versjonen av «Diablo 3» eller noe sånt. Vi vet også at en tv-serie (på Netflix) er på vei.

Men samtidig så hadde det jo vært gøy med et nytt spill...

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3