Blizzard om «WoW Classic»: - Ikke forvent det snart

7. november 2017 14:32

(PressFire.no): Det var i anledning BlizzCon at Blizzard Entertainment i helga kunngjorde «World of Warcraft Classic» - deres egen variant av såkalte vanilla-servers – en mulighet til å spille det populære massive rollespillet slik det ar i 2004/2005 og uten alle utvidelsene og endringene.

Blizzard Entertainment har imidlertid ikke kunngjort noe om når man kan forvente at tilbudet skal være tilgjengelig, men avslører nå i et nytt intervju hos Eurogamer at det ikke er rett rundt hjørnet.

- Dette er et massivt tiltak. Det er et veldig, veldig betydelig tiltak. Jeg ville ikke ha forventet det snart. Vi vet faktisk ikke når vi kommer til å slippe det. Jeg vet at det er et generisk svar som vi gir til alle våre Blizzard-titler, men akkurat rundt denne vet vi faktisk ikke hvor lang tid det vil ta, forteller J. Allen Brack til Eurogamer.

Han påpeker likevel at å kunngjøre satsingen betyr at de kommer til å være i ««WoW Classic»-bransjen for alltid».

- Når det starter, er det en forpliktelse fra vår ende om at vi kommer til å fortsette å vedlikeholde de serverne så lenge «World of Warcraft» eksisterer.

- Jeg tror det vil komme som kommer for en runde med nostalgi, hvor de drar til Barrens og finner Makriks kone, og så er de ferdige. Det er helt greit.

- Men andre kommer til å lage et nytt «Classic»-miljø og det er de vi vil tilby.

Han mener at disse folkene ikke bare kommer til å ville ha gamle funksjoner, men vil ha den konstante sosiale koblingen.

- Så vi kan ikke bare støtte det i noen måneder og bare droppe det om det ikke funker. Det må være en forsikring om at du kan lage deg en figur, bygge lauget, bygge vennskap og at serveren fortsetter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3