Blizzard måtte patche midjen til Mei

Furore på Twitter etter at «Overwatch» sin is-dronning ble «tynnere».

25. januar 2017 13:11
«Bruke'n som spisebord»,
sang Sunde på syttitallet.

(PressFire.no): «Overwatch» har fått mye skryt for mangfoldet i sine spillfigurer, som kommer i bortimot alle former og fasonger.

Nå viser det seg at Mei, is-djevelen, sitt nye antrekk i forbindelse med Year of the Rooster-feiringen, eller kinesisk nyttår om du vil, ikke ser helt riktig ut.

På Twitter har det stormet litt rundt at midjen på Mei ser tynnere ut enn før med den nye drakten som nå er å finne i forskjellige loot crates.

Flere har uttrykt frustrasjon mot Blizzard, der de mener selskapet prøver å «fortynne» figuren, som har blitt hyllet for sine mer velfylte former.

Andre har påpekt at modellen ser snål ut, der animasjonene ikke fungerer helt riktig, og at hun har en rumpe som nå passer inn i en Øystein Sunde-låt.

Nå bekrefter Blizzard at det hele er på grunn av en bug. På det offisielle forumet går selskapet ut og sier at de har patchet midjen til sin vanlige størrelse igjen – bare ikke lagt den ut til alle.

- Det er en feil med Meis nye skins som får midjen hennes til å være mye mindre enn normalt. Vi har fikset dette internt, men det trengs en patch for å implementere dette.

Blizzard sier at dette «ideelt sett» vil være med i den neste patchen på alle plattformer. 

Phew – krisen over. Alle kan puste ut igjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3