Blizzard med stikk til «Battlefront 2»-modellen

15. november 2017 12:31

(PressFire.no): Det er på Twitter at Blizzard Entertainment sender flere syrlige stikk til konkurrenten EA, og det nye «Star Wars: Battlefront II».

I forbindelse med promoteringen og markedsføringen av gratisversjonen av «StarCraft II» skriver de blant annet «Antall betal-for-å-vinne-mekanikker i «StarCraft II: 0», «Antall timer det tar å få hele «StarCraft II: Wings of Liberty»-historien: 0» og «Antall timer det tar før du kan spille samarbeidsmodusen i «StarCraft II: 0»».

Storm(troopers) rundt spillet

Som mange har fått med seg har det blåst friskt rundt mikrotransaksjonsmodellen i «Star Wars: Battlefront II», hvor Electronic Arts sitt forsvar også satte ny rekord på Reddit som tidenes minst populære innlegg.

Ikke bare mener mange at spillgiganten er grådig i hvor dyrt innholdet er, men flere er også kritiske til hele modellen hvor du kan åpne lommeboken for å kjøpe deg fordeler i spillet.

Vært i brisen selv

Blizzard Entertainment har selv mikrotransaksjoner i flere av sine spill, men i «Overwatch» er de kun kosmetiske. «Heroes of the Storm» er i utgangspunktet gratis, men du må/kan kjøpe opp ekstra helter – enten i form av virtuell valuta eller ekte penger.

De gikk også på en smell rundt «Diablo 3» og lanseringen av et såkalt auksjonshus, hvor du kunne selge utstyr du fant i spillet – hvor Blizzard Entertainment selvfølgelig fikk en andel av salget.

Systemet ble til slutt lagt ned av spillskaperne selv og stemplet som en gigantisk tabbe, som ødela mye av spillet.

Og da har vi ikke nevnt «Hearthstone» enda, hvor hele businesskonseptet er at du kjøper tilfeldige pakker med kort.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3