Blizzard kommenterer kritikken av «Warcraft III»

Lover langt løp.

4. februar 2020 13:55

(PressFire.no): Mottagelsen av den oppussede versjonen av «Warcraft III» har ikke akkurat vært en dans på roser. Utgivelsen har fått hard medfart i de fleste anmeldelser og brukerne har også latt høre fra seg.

Nå kommenterer de kritikken i et innlegg.

Der heter det at utviklerne som jobber med utgivelsen skal jobbe med den i lang tid framover.

- Dette spillet er en integrert delt av Blizzards DNA, med et team som elsker «Warcraft III», og vi ser fram til å øse vår kjærlighet over «Reforged» og «Warcraft III»-miljøet over lang tid, heter det.

Videre så tar de opp konkrete feil, mangler eller problemer og lover at det kommer oppdateringer i tiden som kommer.

Både grafiske mangler, rene feil og problemer knyttet til brukergrensesnitt skal ifølge innlegget jobbes med i tiden som kommer.

De tar også opp det manglende systemet for å spore progresjon i konkurransedelen og mener dette er en del av en «myk overgang» til det kommende MMR-systemet.

Målet skal være et lignende system som de implementerte i «StarCraft: Remastered» og kommer i en større oppdatering. Ingen dato blir skissert, men det nye systemet vil også gjelde for de som spiller originalen.

Om de «oppussede filmsekvensene» i historiedelen forteller de at de allerede på Blizzcon snakket om at de ikke ville at de skulle «bevege seg for langt fra originalen». Etter en nøyere vurdering skal de ha kommet fram til at de ikke ville «beholde den ekte ånden til «Warcraft III»» og la spillerne gjenoppleve de «uforglemmelige øyeblikkene».

Responsen i forumet er temmelig kritisk til oppdateringen og føler seg åpenbart snytt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3