Blizzard: – Ikke forvent så mye om «Diablo» på Blizzcon

Kalddusj for de håpefulle.

18. oktober 2018 10:21

(PressFire.no): Som vi skreiv om for litt siden, så har Blizzard planlagt et eller annet «Diablo» til spillmessa Blizzcon den 2. november.

I timeplanen for messa var nemlig bolken «Diablo – hva er det neste?» satt opp helt først, rett etter åpningsseremonien. Kunne en oppfølger bli avslørt her?

Vel… nå har Blizzard lagt ut en bloggpost for å hive litt kaldt vann på de som hadde håpet på akkurat det.

- Vi har sett mange rykter fly rundt om planene våre for «Diablo» på Blizzcon, skriver de i bloggposten.

- Dette er veldig spennende tider, og vi har flere grupper som jobber på forskjellige «Diablo»-prosjekter. Vi greier nesten ikke vente med å fortelle dere alt om det …når tiden er inne for det.

- Vi vet hva mange av dere håper på, og vi kan bare si «bra ting skjer med de som venter», men evil things tar ofte enda lengre. Vi setter pris på tålmodigheten deres idet våre utviklere jobber med å skape marerittaktige opplevelser som er The Lord of Terror verdig.

- Selv om vi ikke er klare for å annonsere alle våre prosjekter, så har vi tenkt å dele noen «Diablo»-relaterte nyheter med dere på messa.

Dermed ser det mørkt ut for et helt nytt hovedspill i hvert fall, og Blizzard fortsetter bloggposten med å skrive om «Diablo 3» som kommer til Switch samme dag som messa åpner.

Det er forøvrig ti år siden «Diablo 3» ble avslørt – nettopp på Blizzcon. Slik så det ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3