Blizzard: – Flere «Diablo»-prosjekter skal vises fram neste år

30. november 2018 20:38

(PressFire.no): Etter den ...heller labre mottakelsen av mobilspillet basert på «Diablo» som ble avslørt under årets BlizzCon-messe, har folk murret og forlangt info om et «skikkelig» spill i serien.

Nå forklarer Blizzard at flere «Diablo»-prosjekter skal avsløres i 2019.

I en tråd startet av Blizzard på sitt offisielle forum, hvor de i starten av november sa de snart skulle følge opp med litt dypere tanker om temaet, og som har nesten 4000 innlegg, har diskusjonen rundt den manglende kommunikasjonen blitt et hett tema.

For etter hvert som tiden har gått har flere og flere forumbrukere blitt mer og mer forbannet på stillheten.

- Vi fortsetter å lese tilbakemeldingene og de interne diskusjonene pågår enda. Vi har mange planer for «Diablo» som går over flere prosjekter som vi skal avsløre gjennom det neste året, skriver Community Manager-en deres i forum-tråden.

- Vi er gira på å dele mer om alle prosjektene, men noen må vente fordi vi foretrekker å vise dem fremfor å fortelle om dem. Det kommer til å ta en del tid siden vi prøver å nå deres forventninger.

Enkelte av fansen er tålmodige som alltid, og så seg selvfølgelig helt tilfreds med det svaret.

- Beklager, men det der er bare ikke bra nok! Dere må fortelle oss noe om minst et eller to av disse prosjektene NÅ! Vi MÅ bestemme noe om hva de er, hvordan de fungerer og om hvilke systemer (PC/konsoll) de skal være på, skriver en hyggelig sjel.

Jaja.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3