Blizzard ber om unnskyldning for julebekledningen til Mei

18. desember 2016 16:51

(PressFire.no): Tidligere denne uka utvidet Blizzard det ekstremt populære skytespillet «Overwatch» med en aldri så liten hyllest til julen.

Med oppdateringen «Winter Wonderland» har spillet blitt kledd i vinter og alt som er jul – inkludert julenissekostyme til Torbörn.

I utvidelsen ligger det også en rekke kostymer, som det kun er mulig å vinne eller kjøpe mellom 13. desember og 2. januar.

Men fans er ikke over seg av begeistring for det såkalte legendary-kostymet til helten Mei.

På det offisielle forumet har spillere uttrykt skuffelse over det de mener er et kostyme Blizzard ikke har lagt nok arbeid i, og har etterlyst tilbakemelding på skuffelsene fra utviklerne.

Nå kommer svaret.

- Beklager at dere er skuffet over vinterkostymet til Mei. Vi har ikke spesifikke refler for hva som gjør noe Legendary eller Epic. Vi bare går etter magefølelsen basert på hva vi syntes er kult, heter det i et innlegg fra spillets regissør Jeff Kaplan.

- Hva som er kult er subjektiv, og basert på tilbakemeldingene fra nettsamfunnet virker det som om vi bomma med denne.

Videre forklarer han hva de tenkte om kostymet, og betrygger samtidig de som bekymret for at det er lenge til Mei får nytt Legendary-kostyme om at det kommer noe tidlig neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3